Kunci Gitar Doel Sumbang Mumun

Kunci Gitar Doel Sumbang Mumun. 16 kunci gitar mawar bodas mapai jalan satapak. Daftar koleksi chord / kunci gitar doel sumbang.

Chord Gitar/Kunci Gitar Lirik Lagu Mumun Doel Sumbang
Chord Gitar/Kunci Gitar Lirik Lagu Mumun Doel Sumbang from www.abadikini.com

[intro] e b (4x) am panon na alus, irung alus, biwir alus am ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus dm am ngan hanjakal pisan kalalakuan siga setan dm e ( am ) gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu am naha kunaun nu geulis loba nu bangor am naha kunaon nu bangor loba nu geulis dm am sigana mah. Eb f bb g c gm dm d a am. Daftar koleksi kunci gitar doel sumbang.

Read more