Chordtela Kuatno Aku

Chordtela Kuatno Aku. Am e am e am e sudah jangan kau mengharapkan. C g am dm g f.

Kuatno Aku (Cover by Qnul ft Uwik) HIBRIDA168 YouTube
Kuatno Aku (Cover by Qnul ft Uwik) HIBRIDA168 YouTube from www.youtube.com

G tak perduli aku kau sayangi c rasanya ingin saja kembali. Am bm aku kerjo nguripimu c d em b nggo makmurne atimu. Disanding wong liyo dm g mergo raono restune wong tuwo.

Dm G Sayangku Neng Kowe Yo Tenanan Em.

Crito iki f c wes tak anggep kowe mati dm g c mergo sak iki aku wis oleh ganti. Em f c ojo nggawe ukoro. E b c#m b koe tego ninggal tatu ning atiku.

Dm G Pengenku Kumpul Kaleh Bapak Ibu.

Am e am e am e sudah jangan kau mengharapkan. Am disanding wong liyo dm g mergo ra ono restune wong tuwo. F g yen bubar yo bubar.

C D Uwong Sing Tak Tresnani.

Tak lilakne f c yen pancen iki dalane dm g c kudu perpisahan karo kowe. Karya penulis tulisin yuk mulai #hidupdarikarya. Capo fret 4 intro :

Mergo Janjine Seje Karo Nyatane.

Capo di fret 5 (intro) f g em am dm fm g c f kowe seng mbiyen tau ning atiku dm g seng tau nggawe seneng uripku em am saiki wes lungo. Pujaan ati dasar , chord dasar derradru feat. C g jangan engkau ingkari.

A B E Kenang Opo Aku Sing Kudu Tatu.

G c am d g kurang opo aku. Dm kangen sungkem ning ngandape njenengan g c f c f bapak. Am em aku nesu nesu kowe tetep sabar.

Leave a Comment