Chordtela Gede Roso

Chordtela Gede Roso. F g c yen gusti ngrestui wong tuwo biso opo. Am dm nanging atiku ora biso tak pungkiri.

Chord Lagu Gede Roso Chordtela
Chord Lagu Gede Roso Chordtela from ruangbelajar-435.blogspot.com

F g em am dm g c. Am em tak tulis layang kangen iki dinggo kowe g am soyo ngampet gede roso katresnanku. Am em senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke g em am tunggulahku dan jaga hatimu untukku.

GEDE ROSO - SINDY CLAUDYA - NEW PRIMAEGA - LIVE - LAWANGREJO

Musik Dangdutkoploterbaru2020 Video Record by ; https://www.youtube.com/channel/UCDLwoxVHr8CfcrwS6ywKuVw ...

Aku Kudu Piye Saiki Am D G Arep Ngomong.

Em g d a em. Em am ra biso ning batin. C# rungokno aku senajano aku sing kleru f# tak akoni pancen gede roso tresnoku d#m yo mung kanggo awakmu d#m cukup pisan iki kowe loro ati g#.ora tak baleni a#m anggonku nglarani.aaa.

F G C Yen Gusti Ngrestui Wong Tuwo Biso Opo.

C g wes suwe ngrasakke am em roso seneng karo kowe. Em am gede roso tak pendem jero dodo d c g g7 senajan asline atiku loro. Aku sadar sopo aku iki am d g wong sing ora kudu mbok pedulike.

G Marang Sliramu C Wong Sing Nduwe Sesandingan.

*) c f c gede roso tresnaku mring sliramu am nanging roso tresno. Am em snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke. F c wes suwe tak pendem dm g ra wani tak ungkapke.

Am Dm Se.najan Tresnoku Gede.

Arya satria capo di fret 5 intro am dm g c dm g am am dm aku ngerti roso sing tak roso salah g c aku ngerti roso tresno iki nglarani am dm nanging aku o. G am e roso tresnoku lahir songko atiku. (intro) am em g am g am g em am am em tak tulis layang kangen iki dinggo kowe g am soyo ngampet gede roso katresnanku.

Ubahlah Hatimu Untuk Mencoba Ba.

G am sabar ngenteni tekan baliku. F g em am dm em am. Capo di fret 5 (intro) am em f c dm g c.

Leave a Comment