Chord Balaka

Chord Balaka. Bogoh ka urang mana gm c geura balaka. Kuring wakcak ngahaja arek balaka f e sugan agin wasa nepiekun sora f am pang bejakeun ka guhan nu basa eta.

√ Chord Gitar Darso Sancang Cijulang dan Makna Lirik Lagunya Share Info
√ Chord Gitar Darso Sancang Cijulang dan Makna Lirik Lagunya Share Info from sumedangsharing.blogspot.com

Am kala ku seorang diri am hanya berteman sepi g dan angin malam…. Am ku langkahkan kakiku am dan menyimak sebuah g arti kehidupan. Recycle lagu 'sekali ini saja', rossa merasa dituntun almarhum glenn fredly saat proses rekaman;

Am C Em Tepang Deui Di Tempat Eta.

C f em keur manehna. Am kala ku seorang diri am hanya berteman sepi g dan angin malam…. F g em rasa cinta nu aya dina rumpaka.

[Intro] E B (4X) Am Panon Na Alus, Irung Alus, Biwir Alus Am Ditempo Ti Hareup Ti Gigir Meuni Mulus Dm Am Ngan Hanjakal Pisan Kalalakuan Siga Setan Dm E ( Am ) Gunta Ganti Jalu Teu Sirikna Unggal Minggu Am Naha Kunaun Nu Geulis Loba Nu Bangor Am Naha Kunaon Nu Bangor Loba Nu Geulis Dm Am Sigana Mah.

Am em ngawitan urang patepang. Kuring wakcak ngahaja arek balaka f e sugan agin wasa nepiekun sora f am pang bejakeun ka guhan nu basa eta. A dm milih milih numana a milih nu kumaha

Pengalaman Baru Mocca Gelar Konser Perdana Di Metaverse;

E mondok ge teu tibra kanteunan am ngimpen. Lagu bogoh kasaha yang dinyanyikan rya fitria punya lirik popoler lamun enya jodona lamun enya kuduna. Am c em terus kuring balaka nulis rumpaka.

A Dm Milih Milih Numana A Milih Nu Kumaha Gm C.

C manehna balaka narima rasa. Tadi na henteu percaya anjeun teh robah haluan panggih jeung asih nu baheula nu kungsi ngait na ati akhir na tuh nyambung deui. C hiji waktu amnehna ngajak patepang.

C Em Janten Saksi Cinta Urang.

Kang atuh kang balaka g f#m kalau akang suka dia pilihlah dia d f#m kang atuh kang kumaha g kalau memang akang bosan f#m bilang dong bilang bm f#m kang atuh kang tong kitu g f#m kalau memang sudah jemu tak usah ragu f#m d f#m kalau memang… akang kabandang Capo fret 5 intro : F g em rasa cinta nu aya dina rumpaka.

Leave a Comment