Chord Aku Dudu Rojo

Chord Aku Dudu Rojo. Jumat, 8 mei 2020 20:37. Aku pancen wong sing tuno aksoro fm

Download Mp3 Didi Kempot Aku Dudu Rojo Original
Download Mp3 Didi Kempot Aku Dudu Rojo Original from 14downloadlagu.blogspot.com

Ab a a# bb b c c# db d d# eb e f f# gb g g#. Didi kempot [intro] c g# fm g c fm g c g [verse] C g# fm g c fm g c.g c g c aku pancen wong sing tuno akso… terbaru lebih lama label cloud a a.

C G# Fm G C Fm G C G C G C Aku Pancen Wong Sing Tuno Aksoro Fm Ora Biso Nulis, Ora Biso Moco G Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso G# G C Roso Tresno Koyo Tumprape Manungso C G C

Em.nadyan urip neng ndeso d.nanging atiku lilo em.nadyan urip rekoso d.nanging ora tak roso am d g urip neng ndeso [intro] c g# fm g c fm g c g / [verse] c g c aku pancen wong sing tuno aksoro fm ora biso nulis, ora biso moco g nanging ati iki isih nduwe roso g#. Rabu, 11 agustus 2021 berita terkini

Chords Used (C, G#, Fm, G) ~ Intro C G Fm G C Fm G C G C G C Aku Pancen Wong Sing Tuno Aksoro Fm Ora Biso Nulis Ora Biso Moco G Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso G G C Roso Tresno Koyo Tumprape Manungso C G C Aku Pancen Uwong Cilik Rakoyo Rojo Aku Dudu Rojo Chords By.

Sing tak gagas saiki wis ra kelingan. Intro] c g# fm g c. G c d g c d g d g c d g aku lan uripmu koyo langit lan bumi em a d aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki g c d g aku dudu rojo, uripku rekoso c d g mung duwe nyowo lan roso tresno.

Dm Geni Sing Ning Ati.

Dm enggal disirami e yo ben adem koyo dek wingi. C am.tak umpamakke aku rojo c d.biso gawe makmuring negoro. Dm yeah i asked myself f if i disappear would they even care c i.

Am E Am Aku Pancen Uwong Cilik Ra Koyo Rojo.

Selasa, 17 agustus 2021 09:52. F e am e roso tresno koyo tumrape manungso. Dm yeah i asked myself f if i disappear would they even care c i don't know how to say it's not fair g i don't even wanna move.

C Ademe Kutho Malang Em Ing Wayah Wengi Dm G Nganti Seprene Sing Tansah C G Setyo Ngancani.

Aku pancen wong sing tuno aksoro ora biso nulis, ora biso moco nanging ati iki isih nduwe roso roso tresno koyo tumprape manungso aku pancen uwong cilik rakoyo rojo biso mangan wae aku uwis trimo nanging ati iki isih nduwe roso jroning batin. Fm g c g [verse] c g c. Am dm ora biso nulis, ora biso moco.

Leave a Comment