Bapa Yg Baik

Bapa Yg Baik. Tak kau pandang bentuk dan rupaku. Engkau bapa yang mengasihiku tak kau pandang bentuk dan rupaku engkau mengasihiku dengan sepenuh hati

Bapa Engkau Sungguh Baik Nikita (Video) YouTube
Bapa Engkau Sungguh Baik Nikita (Video) YouTube from www.youtube.com

Kemudian kembali lagi ke verse hingga chorus dan modulasi, chorus lagi (diulang 2 kali) dan ending. Kau yang buatku terbang bagaikan rajawali. Chord bapa engkau sungguh baik (franky sihombing) bait :

Tak Kau Biarkan Kuberjalan Sendirian.

Kau yang buatku terbang bagaikan rajawali. Kemudian kembali lagi ke verse hingga chorus dan modulasi, chorus lagi (diulang 2 kali) dan ending. Kau yang buat ku terbang bagikan rajawali.

Bapa Engkau Sungguh Baik Kasih Mu Melimpah Di Hidup Ku Bapa Ku Berterima Kasih Berkat Mu Hari Ini Yang Kau Sediakan Bagi Ku.

Chord bapaku yang baik (jacqlien celosse) bait : About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bapa gua yg satunya merhatiin gua, nolong gua, disaat semua orang menghilang entah kemana.

Mengerti Bahasa Tetesan Air Mata Dm G Sbab Kau Bapa Ku.

Mengerti bahasa tetesan air mata. Minggu, 15 november 2020 14:04:11: Kau yang buatku terbang bagaikan rajawali.

Engkau Mengasihiku Dengan Sepenuh Hati.

Kau yang buatku terbang, bagaikan rajawali. Kau bapa ku yang baik. Engkau mengasihiku dengan sepenuh hati.

Chord Bapa Engkau Sungguh Baik (Franky Sihombing) Bait :

Kau bapaku yang baik (bapa yang mengasihiku) (jeffry s. Tak pernah sama s’perti dunia ini. Lagu “bapa yang mengasihiku” terdapat di album hanya nama yesusengkau bapa yang mengasihikutak kau pandang bentuk dan rupakuengkau mengasihiku dengan sepenu.

Leave a Comment